Android Telefonda Daha Hızlı Nasıl Yazılır

teknik destek

Aslına bu konu bana biraz tuhaf geliyor. Neticede artık klavye kullanımı çocukluktan başlıyor. Ben Q klavyeyi 10 yaşımda gördüm. Oğlum 1 yaşında gördü. Alın size teknoloji. Yine de Android Telefonda Daha Hızlı Nasıl Yazılır merak edenlerimiz olduğu için bir dört beş ipuçları paylaşacağım.

Alakalı Sorular:

android telefonda daha hızlı nasıl yazılır, en iyi yazım klavyesi, android hızlı yazma klavye, android hızlı yazma yolları, android hızlı nasıl yazılır,

Bugün neredeyse tüm Dünya İnternet’e dayanıyor ve bugün neredeyse her iş, temel ve ihtiyaç duyulan, iyi yazma hızı ve becerileri olan bilgisayar ve akıllı telefona dayanıyor . Bu olmadan hızlı ve verimli çalışamazsınız. Ve benzer şekilde sosyal medya ağındaki arkadaşlarınızla sohbet ederken farklı durumları ele geçirmek için hızlı yazmanız gerekir. Bu nedenle, bugün Android cihazınızda daha hızlı yazmanıza yardımcı olacak, burada tartışacağımız rehberle aynıyız. Bir uygulama kullanımı ve bazı gelişmiş yollarla kolayca android üzerinde daha hızlı yazabilirsiniz. Devam etmek için aşağıda tartışılan tam kılavuza bir göz atın.

Android Telefonda Daha Hızlı Nasıl Yazılır

Burada Android cihazınızda daha hızlı yazmanıza yardımcı olacak dört beş yöntemi tartışacağız. Bu yüzden, tüm yöntemleri izlemenizi ve androidinizde yazma hızınızda iyi olmanızı öneririm.

1 Özel Klavye Uygulaması Kullanma

Şüphesiz, stok klavye uygulamasında çok sayıda özellik vardır, ancak üçüncü taraf uygulamaların yazarken iyi olmanızı sağlayan çok sayıda harika özelliği olduğundan, üçüncü taraf uygulamaları bu geliştirmede iyidir. Bu uygulamalar daha iyi yazım arayüzü ve daha iyi parmak erişim ve yazım için mükemmel bir şekilde tasarlanmıştır. Ve en iyi Klavye uygulamalarından biri benim ve benim arkadaşlarımın birçoğu tarafından şahsen kullanılmakta olan SwiftKey Klavye uygulamasıdır. Bu uygulama, yazmanın kolay ve verimli olduğu en iyi yazım klavyesi ni sağlıyor.  Bu anlamda Tambu Klavye uygulamasını da kullanmanızı tevsiye derim.

2 Klavye Uygulamasının Tahmin Özelliğini Kullanma

Tahmin özelliği, yazım hızını artırmanın en iyi yollarından biridir. Çünkü yazımızda kullandığımız her gün kullandığımız birçok kelime vardır ve bu Tahmin özelliği sayesinde bu kelimeleri anında yazabilirsiniz. hızlı yazarak, bu özelliği kullanın ve android yazarak iyi olun.

android telefonda daha hızlı nasıl yazılır, en iyi yazım klavyesi, android hızlı yazma klavye, android hızlı yazma yolları, android hızlı nasıl yazılır,

3 Google Voice Yazmayı Kullanma

En iyi yollardan biri ve en çok beğendiğim şey. Vihazınızda konuştuğunuz şeyi yazmanıza olanak veren Google Voice yazmasıdır. Ve bu gerçekten harika ve kolay ve büyük ölçüde yazma hızını artırabilir. Bazen bir ortamda uzun bir mesaj yada bilgi ileteceksem bu özelliği kullanıyorum ve her kullanımdan sonra tebessüm ediyorum. 🙂

4 Minuum Klavyesini Kullanma

Minuum Keyboard + Smart Emoji
Minuum Keyboard + Smart Emoji
Developer: Whirlscape
Price: ₺8,42

Bu klavye Büyük parmaklar için küçük Klavye olarak adlandırılır. Uygulama, akıllı kelime tahmini, emoji tahminleri ve hareket kısayolları sayesinde kullanıcıların şaşırtıcı bir şekilde hızlı bir şekilde yazmasına izin vererek harika bir iş çıkarır. Sadece bu değil, Minuum ayrıca Android yazım hızınızı izlemenize yardımcı olan bir Yazma hız monitörü ile geliyor.

5 Gboard’un Tam Kullanımı

Daha önce Google Klavye olarak bilinen Gboard, birçok özellik içeren en iyi klavyelerden biridir. Yazdığınız bir önceki kelimeye göre bir sonraki kelimeleri öneren Gboard’un metin tahmini özelliğini etkinleştirebilirsiniz. Mesela siz Hayırlı yazdığınızda o yanına Cumalar kelimesini getiriyor.

Bunun için Gboard Settings> Text correction’a gitmeniz gerekiyor ve orada ‘Next-word suggestions’ seçeneğini etkinleştirmeniz gerekiyor.

Ayrıca Bakınız: Ücretsiz Aramalar Yapmak için En iyi Skype Alternatifleri

Yukarıdaki, Android Telefonda Daha Hızlı Nasıl Yazılır kılavuzu ile kolayca android üzerinde yazma hızınız artırabilirsiniz. Bunu dene, başkalarıyla paylaş. Bununla ilgili herhangi bir sorunuz varsa aşağıya bir yorum bırakın. Sizin kullandığınız daha etkileyici bir yol ve uygulama varsa bize iletin.

teknik destek

Hakkında Fatih ATEŞ

İster iPhone'undaki, ister Android cihazındaki veya Windows'taki ayarlar arasında geziniyor olsun, Fatih her zaman teknolojiye düşkün olmuştur. Teknolojiye, Windows'a ve güç düğmesi olan her şeye tutkuyla bağlı olarak, zamanının çoğunu yeni beceriler geliştirmek ve teknoloji dünyası hakkında daha fazla şey öğrenmek için harcadı. Öğrendiklerini de sizlerle paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.