Google Chrome Teması Nasıl Değiştirilir

teknik destek

Google Chrome Teması Nasıl Değiştirilir, Google Chrome temasını istediğiniz zaman değiştirerek özelleştirebilirsiniz. Değişiklik için bizi takip ediniz.

Google Chrome tarayıcısı özelliklerden birisi Chrome temasını değiştirmektir. Ben tarayıcımın ambleminde değişiklik yapmak istiyorum, sıkıldım diyorsanız. Her gün kullandığınız tarayıcının temasını değiştirebilirsiniz. Chrome temasını değiştirmek için yapılması gereken işlemleri makalemizde yazılı ve görsel olarak anlatacağız.

Google Chrome Teması Nasıl Değiştirilir

Google Chrome tarayıcısını açıyoruz. Sağ üst köşede bulunan üç noktaya tıklıyoruz.  çılan sayfada yer alan Ayarlar seçeneğine tıklıyoruz.

Görünüm bölümünde yer alan Temalar seçeneğinin sağ tarafında yer alan düzenle simgesine tıklıyoruz. Yapacağınız işlemler doğrultusunda Google Chrome tarayıcısının temasını istediğiniz sıklıkta ve istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.

Google Chrome Teması Nasıl Değiştirilir Makalemizi tamamlamış bulunmaktayız. Umarım makalemiz Google Chrome temasını değiştirmenizle alakalı yaşamış olduğunuz durumu gidermiştir. Bizi takip etmeyi unutmayınız.

teknik destek

Hakkında Songül KOÇER

Özel bir şirkette Teknik Destek Asistanı olarak çalışmaktayım. Burada edindiğim bilgileri ve deneyimleri makaleler oluşturarak farklı kişilerinde bu bilgi ve deneyimlerden faydalanmasını sağlamaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.