Chrome Sekmeleri Hızlıca Gizlemek ve Kaydetmek

teknik destek

Google Chrome Sekmeleri Hızlıca Gizlemek ve Kaydetmek yöntemine göz atalım. Bu , mevcut açılan sekmeleri kapatmanıza ve yollarını kaydedip, istediğiniz zaman kolayca erişebilmeniz için sayfa yollarını kaydedecek bir Google Chrome uzantısıyla mümkün. Devam etmek için aşağıda makalemize bir göz atın.

Bu pazarı önde dev yazılım biridir olarak hasta artık temelde Google chrome kılavuzları bizim çok okumuş olmalıdır. Hepimizin bildiği gibi, bu tarayıcıyı bizim akıllı telefonumuzda ve bilgisayarlarımızda başka herhangi bir tarayıcıdan daha fazla kullandığımızı bildiğinden, geliştiricilerin bu konuda mümkün olabilecek özelleştirmeleri oluşturmaları daha sorumludur. Ayrıca, bu tarayıcıda bazı harika özellikleri ekleyebilecek uzantıları oluşturmak için günlük olarak çalışan birkaç geliştirici var. Ve şimdiye kadar, krom piyasasına tarayıcının işlevini özelleştirmek için kullanabileceğiniz bir takım eklentiler var. Ve bu son uzantıları almak için kullandığınız yeni kılavuzları yayınlamaya devam ediyorum. Bu yüzden yine bilinmeyen ziyaretçileriniz olduğunda sekmeleri gizlemenize yardımcı olacak yeni bir rehberle buradayım.

Geçen cumartesi PC’mde çalışıyordum ve müşterilerimle projeler hakkında görüşmek üzere sohbet ediyordum ve bu şey ayrı olmalı ama kolejlerimden bazıları geldi ve sohbetimi okumaya başladı ve acele ettim. sekmelerde saklanan tüm veriler kaybolur. Hiç seçeneğim olmadığı için çok rahatsız edici oldu. O gün, sekmeleri hızlı bir şekilde gizleyebilmeye ve gerektiğinde bir yere saklayabileceğim bir yol bulmaya karar verdim, böylece bunu yapabileceğimiz bir uzantıya rastladım. Bu yüzden burada PC’nizde kullanabileceğiniz aynı yöntemi paylaşacağım ve beklenmedik ziyaretçiler yaklaştığında sadece tek bir tuşa basabilir ve tüm sekmeler hızlıca gizlenir ve kaydedilecektir. Şimdi aşağıdaki eğiticiye bir göz atın.

Google Chrome Sekmeleri Hızlıca Gizlemek ve Kaydetmek

Yöntem oldukça basit ve kolaydır ve bunu uygulamanıza yardımcı olacak basit bir adım adım takip etmeniz yeterlidir. Bunun gibi, bir Chrome uzantısı yüklemeniz ve uzantı bu sekmede yüklenmeyeceği için bunu uygularken gizli göz atma sekmesi kullanmadığınızdan emin olmanız gerekir. Devam etmek için aşağıdaki adımları izleyin.

Google Chrome da Sekmeleri Hızlıca Gizlemek ve Kaydetmek İçin Adımlar:

1 Her şeyden önce PC’nizde Google Chrome tarayıcısını başlatın ve orada bir Panik Butonu olan bir uzantıyı indirip kurmanız gerekir.  Sağ üst köşede bir düğme ekleyeceğiniz sekmeyi açıp hızlı bir şekilde gizlemek ve kaydetmek için kullanabilirsiniz. sekmeleri.

2 Eklentiyi tarayıcınıza eklemek için ” Chrome’a ​​Ekle ” düğmesini tıklayın ve uzantı eklendikten sonra tarayıcınızın sağ üst köşesindeki simgeyi göreceksiniz.

Google Chrome da Sekmeleri Hızlıca Gizlemek ve Kaydetmek

Google Chrome da Sekmeleri Hızlıca Gizlemek ve Kaydetmek

3 Şimdi sağ üst köşede panik butonu olan bir kırmızı düğmeye sahip olacaksınız, artık dilediğiniz zaman dilediğiniz zaman uzantı ayarlarını yapabilirsiniz.

Google Chrome da Sekmeleri Hızlıca Gizlemek ve Kaydetmek ;

4 Artık sadece t düğmesine basarak sekmeleri hızlı bir şekilde gizleyebilir ve kaydedebilirsiniz. Tüm sekmelerin kapanacağını görürsünüz ve bu simge yeşil olur ve kapatılan sekmelerin sayısını içerecektir. Simgeyi tekrar tıklayarak bu sekmeleri geri yükleyebilirsiniz.

Google Chrome da Sekmeleri Hızlıca Gizlemek ve Kaydetmek ;

5 İşiniz bitti, artık herhangi bir sekmeyi Chrome’unuzda istediğiniz zaman kolayca gizleyebilirsiniz.

Ayrıca Oku: Google Chrome Geçmişinizi Daha İyi Yönetmek

Bu kılavuz, Google Chrome Sekmeleri Hızlıca Gizlemek ve Kaydetmek ilgili olduğunu ve uzantıyı kullanmanızla ilgilidir. Sağ üst köşede sağ üst köşede hızlı bir sekme kapatma düğmesi bulunur. kimseye göstermek istemiyorum. Umarım rehberden hoşlanırsın, başkalarıyla da paylaşırsın. Techviral ekibinin size her zaman yardımcı olacağı için, bununla ilgili herhangi bir sorunuz varsa, aşağıda bir yorum bırakın.

teknik destek

Hakkında Şerif DABAĞOĞLU

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.