Netis WF2471 Modem Kurulumu

teknik destek

Netis WF2471 Modem Kurulumu, makalemizde . Netis WF2471 modem kurulum kablosuz ayaları nasıl yapacağınızı yazılı ve görsel olarak anlatacağız.

Netis WF2471 modem Hızlı kurulum arayüzüne sahip olup  çok kısa süre içerisinde internet ile alakalı yaşamış olduğunuz problemi çözeceksiniz.

Netis WF2471 modem kuruluma başlamadan önce  bilgisayar ve modem arasına takılı olması gereken ‘Sarı ya da Gri’ renkte bulunan ethernet Kablosunu bir ucunu modemin Lan 1, Lan 2, Lan 3 ya da Lan 4 girişlerinden bir tanesine takıyoruz. Diğer ucunu ise bilgisayar kasamızın arka kısmında bulunan bölümüne takıyoruz. Laptop üzerinden işlem gerçekleştiriyorsanız kullanmakta olduğunuz Laptop bağlantısının sağında ya da solunda bu giriş bölümüne olacaktır.  Elektrik kablosunu taktıktan sonra modemin üzerinden DSL ışığı sabit yanıyorsa  Netis WF2471 modem kurulumuna  başlayabiliriz.

Netis WF2471 Modem Kurulumu Nasıl Yapılır

Ethernet kablonuz bulunmuyor ise kablosuz ağ adları arasında Netis WF2471 modemin kablosuz ağ adını bulup bağlantı kurmamız Netis WF2471 modemin arayüzüne ulaşmamıza yardımcı olacaktır.

Tarayıcımızdan (İnternet Explorer, Firefox, Chrome,Opera, Safariv.b.) açın ve adres kısmına modem’in IP’si olan 192.168.1.1  yazıyoruz entere tuşluyoruz.

User Name (Kullanıcı adı) guest yazıyoruz.

Password (Parola) guest yazıyoruz.

Login (Oturum aç) seçeneğine tıklıyoruz.

Netis WF2471 modemin arayüzü açılmaz ise;

User Name (Kullanıcı adı) admin

Password (Parola) ttnet kabul etmese ise 1234 olarak deneyebiliriz.

Login (Oturum aç) seçeneğine tıklıyoruz.

Netis WF2471 modemin arayüzü açılacaktır.

Select Language (Dil Seçin) Bölümünden Türkçe seçeneğini seçiyoruz.

HIZLI KURULUM

İnternet Bağlantı Türü

PPPoE

Kullanıcı adı: Servis sağlayıcımız dan aldığımız ADSL Kullanıcı adını yazıyoruz.

Netis WF2471 Kablosuz Ayarlar

2.4G SSID: Kablosuz olarak bağlantı kurduğumuzda kullanacağımız ad yazıyoruz. Bu bölüme yazacağımız ad Netis WF2471 modemin çeki alanı içindeyken çevreden bakılınca görünecek bilginiz olsun.

Güvenlik Etkinleştir işaretli olacak

Parola:  2.4G SSID yani Kablosuz adımıza bağlantı kurduğumuzda kullanacağımız 8-64 karakter arası harf ve rakam içeren unutmayacağımız şifre yazıyoruz. Bu alana yazdığımız parolayla kablosuz olarak bağlantı kuracağız.

Netis WF2471 modem kurulumunu gerçekleştirdiniz internetinizi sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.

  • netis wf2471 review
  • netis wf2471 kurulum
  • netis wf2471 manual
  • netis wf2471 modem kurulumu

Netis WF2471 modem kurulumu adımlarını tamamladınız. Artık internet erişiminizi test edebilirsiniz.

teknik destek

Hakkında Songül KOÇER

Özel bir şirkette Teknik Destek Asistanı olarak çalışmaktayım. Burada edindiğim bilgileri ve deneyimleri makaleler oluşturarak farklı kişilerinde bu bilgi ve deneyimlerden faydalanmasını sağlamaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.