TP-Link TL-WN822N Adaptör Kurulumu

teknik destek

TP-Link TL-WN822N Adaptör Kurulumu makalemizde TP Link TL-WN822N 300 Mbps 2x3dbi Antenli Kablosuz USB Adaptör kurulumunu paylaşacağız.

TP-Link TL-WN822N Adaptör kurulumu sayesinde kablosuz özelliği olmayan bilgisayarın kablosuz olarak interneti kullanmasını sağlayacağız.

Makalemize TP-Link TL-WN822N Adaptörün özelliklerini anlatarak başlayalım, Tp-Link adaptör daha güçlü sinyal iletimini ve alımını garantilemek için iki yüksek kazançlı harici antene sahiptir. Bu özellik sayesinde adaptör farklı katta olmasına rağmen, evinizdeki sabit bir Wi-Fi bağlantısına erişmemize yardımcı olacaktır.

Masaüstü tarzı tasarımı sayesinde, çeşitli uygulama ortamlarında sinyal alımı için faydalıdır. TP-Link TL-WN822N Adaptör Kurulumu masaüstü ekipman için uygun olan 1,5m USB uzatma kablosu sağlar.

TP-Link TL-WN822N Adaptör 300 Mbps Kablosuz bağlantı hızına sahip olup çift anten mevcuttur. USWindows, XP, Vista, 7 Desteği, QSS tuş ile kolay kurulum sağlar. Farklı yönlere çevrilen antenlere sahip olup 2×3 dBi anten, harici 3dBi anteni vardır.

TP-Link TL-WN822N Adaptör Kurulumu

TP Link TD-WN822N USB Wi-Fi Adaptor Kurulumu
TP Link TD-WN822N USB Wi-Fi Adaptör Kurulum Şeması

TP-Link TL-WN822N Adaptör uzatma kablosu ile bilgisayarınıza USB port una takarak kablo bağlantısını sağlayınız.

Kablosuz adaptörün kablo bağlantısını gerçekleştirdikten sonra adaptörle birlikte verilen kurulum CD’sini CD-RW/DVD-RW bölümün yerleştirerek CD yazılımını çalıştırınız.

TP-Link TL-WN822N Adaptör Kurulumu
TP-Link TL-WN822N Adaptör Kurulum CD’si

Kurulum CD sini çalıştırmak için bilgisayarımızın masa üstünde bulunan bilgisayar simgesine tıklayınız, DVD RW Sürücüsü(E:) seçeneğine  tıklayarak  DVD RW Sürücüsü(E:) çalıştırınız.

TP-Link TL-WN822N Adaptör Kurulumu
TP-Link TL-WN822N Adaptör Kurulum Sihirbazı

Açılan ekranda yer alan satın aldığınız adaptörün modelini bularak mause ile üzerine tıklayınız.

Açılacak olan menülerde yer alan Sürücü ve Yazılımı Kurmak vaya Install Drive& Unility sekmesine tıklayınız.

TP-Link TL-WN822N Adaptör Kurulumu
TP-Link TL-WN822N Adaptör Kurulumu Dil Seçimi

Kurulum Dilini, Seçin Aşağıda yükleme sırasında kullanmak istediğiniz dili seçin Bölümünde Türkçe seçeneğini seçerek Tamam butonuna tıklayınız.

TP-Link TL-WN822N Adaptör Kurulumu
TP-Link TL-WN822N Adaptör Kurulum Adımları

Tp-LINK Wireless Adaptör Install Program Kur, kurulum süresince size yardımcı olacak InstallShield Sihirbazı’ nı hazırlıyor. Lütfen bekleyin.

TP-Link TL-WN822N Adaptör Kurulumu
TP-Link TL-WN822N Adaptör Kurulum Sihirbazı

InstallShield Wizard kurulumuna hoş geldiniz TP-LINK  Kablosuz Konfigurasyon Yazılımı ve Sürücüsü seçeneği gelecektir. İleri butonuna tıklayınız.

TP-Link TL-WN822N Adaptör Kurulumu
TP-Link TL-WN822N Adaptör Kurulu Tipi

Windows işletim sisteminde sürücü yazılımını kurmak için Yalnızca Sürücü Kurulumu seçeneğine tıklayarak İleri butonuna tıklayınız.

TP-Link TL-WN822N Adaptör Kurulumu
TP-Link TL-WN822N Adaptör Kurulum

Program Kurulumu için Hazır Sihirbaz kuruluma başlamak için hazır. Kur seçeneğine tıklayınız.

TP-Link TL-WN822N Adaptör Kurulumu
TP-Link TL-WN822N Adaptör Kurulum – Kur Durumu

Kur Durumu ekranının dolmasını bekliyoruz.

TP-Link TL-WN822N Adaptör Kurulumu
TP-Link TL-WN822N Adaptör Kurulumu – Bitir

InstallShield Wizard Tamamlandı InstallShield Wizard kurulumu tamamlandı. Sihirbazdan çıkış için Bitir’ e basınız. Bitir butonuna tıklayınız.

TP-Link TL-WN822N Adaptör Kurulumu Nasıl Yapılır
TP-Link TL-WN822N Adaptör Kurulum – Çıkış

Exit seçeneğine tıklayarak TP-Link TL-WN822N Adaptör Kurulumu tamamladınız. Kablosuz adaptör ünüz ile çevrenizde bulunan kablosuz ağ adlarının yayınını görebilirsiniz. Bağlanmak istediğiniz ağ adına bağlantı kurarak internetinizi özgürce kullanabilirsiniz.

teknik destek

Hakkında Songül KOÇER

Özel bir şirkette Teknik Destek Asistanı olarak çalışmaktayım. Burada edindiğim bilgileri ve deneyimleri makaleler oluşturarak farklı kişilerinde bu bilgi ve deneyimlerden faydalanmasını sağlamaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.