5875 ten Gelen Sahte Mesaj – Wasabee Free SMS

teknik destek

5875 ten Gelen Sahte Mesaj – Wasabee Free SMS 5875 ten Mesaj mı alıyorsunuz. Merak etmeyin, bu Wasabee Free SMS uygulaması ile çevrenizden birilerinin size gönderdiği Ücretsiz SMS dir. 5875’ten Gelen Sahte Mesaj – Wasabee Free SMS

Dün gece okuyucularımızdan biri 5875 Numarasından Gelen Mesaj ile ilgili bilgi almak istediğini yazmıştı. Konuya baktım  Web de bununla ilgili ciddi kaynak olmasa da birkaç form sitesinde bilgilendirmeler var. Bende size bu işin Nasıl yapıldığını anlatmaya çalışacağım.

Wasabee Free SMS Uygulaması ile tamamen ücretsiz olmasa da rehberinizdeki kişilere Ücretsiz Mesaj gönderebiliyorsunuz, Gönderdiğiniz mesajlar 5875 numarası üzerinden gönderiliyor. Mesajın en altında da Download Wasabee yazmakta.

5875 ten Gelen Sahte Mesaj – Wasabee Free SMS

Şimdi aşağıdaki videoyu izleyerek konu hakkında tüm bilgilere sahip olabilirsiniz.

5875'ten Gelen Sahte Mesaj Wasabee Free SMS

5875 ten Gelen Mesaj, 5875 ten Gelen SMS, Download Wasabee, Sahte SMS, Ücretsiz SMS, 5875 Numarasından Gelen Mesaj,

 

teknik destek

Hakkında Fatih ATEŞ

İster iPhone'undaki, ister Android cihazındaki veya Windows'taki ayarlar arasında geziniyor olsun, Fatih her zaman teknolojiye düşkün olmuştur. Teknolojiye, Windows'a ve güç düğmesi olan her şeye tutkuyla bağlı olarak, zamanının çoğunu yeni beceriler geliştirmek ve teknoloji dünyası hakkında daha fazla şey öğrenmek için harcadı. Öğrendiklerini de sizlerle paylaşıyor.

Bir Yorum

  1. samsum samsun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.