En iyi Müzik Dinleme Programları

teknik destek

Bu makalede bilgisayarınız için kullana bileceğiniz ses ve görsel olarak En iyi Müzik Dinleme Programları hakkında bilgi vereceğiz.

Bilenler bilir, bir zamanlar Winamp vardı. Bil bilgisayar kurulumu yaptığımızda ilk iş winamp yüklemekti. Winamp ile internet kafeler müzik dinliyordu. MilkDrop görselleriyle dolu ekranla takılıyorduk. Ahhh, eski güzel günler.

En iyi Müzik Dinleme Programları

Winamp’un kendisi şu anda yeni sahipleri tarafından bir makyajın ortasındayken, şu anda dışarıda müziğe kulak vermemizin ve güzel görsellerin gözümüze çıkmasına neden olan birçok ücretsiz müzik dinleme programı var. İşte Windows için favori ücretsiz müzik çalarlar listemiz.

1. MediaMonkey

MediaMonkey ile ilgili olarak bize ilk vurulan şey, şaibeli, dağınık bir müzik koleksiyonunu nasıl taklit edebildiğiniz ve nelerin yapılacağını hemen bilecek – parçaları tanıma, meta verileri için interneti temizleme ve şarkılarınızı mantıklı ve dövülebilir bir şekilde düzenleme yolu.

Beklediğiniz tüm formatları oynatıyor ve kullanıcı arayüzünde çok “Windowsy”, solda bir gezinti bölmesi, şimdi sağda oynatılıyor ve ortada kütüphaneniz var. Bu, varsayılan olarak biraz sade ve düşmanca görünümlü bir görünümdür. Ancak bunu bazı kaplamalarla hızlı bir şekilde düzeltebilirsiniz.

en iyi müzik çalar, en iyi müzik player, müzik çalar, müzik dinleme programı,
en iyi müzik çalar – En iyi Müzik Dinleme Programları

Önemli olan, MediaMonkey’in müziğinizi nasıl kullanacağını bilmesi ve daha önce bahsettiğimiz şeylerle birlikte ekstra bir organizasyon katmanı ekleyerek akıllı bir otomatik etiketleme sistemine sahip olmasıdır. Alıştırmak biraz zaman alır, ancak yaptığınız zaman ödüllendirici ve profesyonel hissi veren bir müzik çalar.

2. VLC

Müzik çaların bir listesindeki ilk giriş için, çoğunlukla videoyla ilişkilendirilmiş bir program olmak biraz zor görünebilir. Bu yüzden bizi çılgın olarak adlandırın, ancak VLC aslında müzikle uğraşırken oldukça iyi bir performans sergiliyor ve tüm görsel-işitsel medyanızı tek bir yerde saklamanıza izin veren ayrı bir müzik çaları indirmeye zorlamamanın bir avantajı var.

en iyi müzik çalar, en iyi müzik player, müzik çalar, müzik dinleme programı,
en iyi müzik player – En iyi Müzik Dinleme Programları

Müziği VLC’nin medya kitaplığına sürükleyip bırakabilir ve dilediğiniz tüm standart organizasyon özelliklerine sahip olabilirsiniz. Çevrimiçi radyo istasyonlarından müzik aktarabilir ve – video bölümünde olduğu gibi, ihtiyacınız olan kodeklerin çoğunu doldurabilirsiniz.

3. foobar2000

Bir programın adını “2000” ile sonlandırmak 2000 öncesi bir şey olabilir. Ancak bu sağlam ve son derece özelleştirilebilir müzik çalar hakkında güncel olmayan bir şey yoktur. Orada en güzel seçenek değil ve biraz çimdik yapmak için olanlar için en iyisi olduğu uyarılırsınız.

en iyi müzik çalar, en iyi müzik player, müzik çalar, müzik dinleme programı,
müzik çalar En iyi Müzik Dinleme Programları

Windows Live Tiles gibi bir çeşit olan Foobar2000, ekranı ana ekrana istediğiniz yerde görüntüleyen modüllere bölmenizi sağlar. Etiketleme yetenekleri mükemmel ve müziğinizi klasör dizinlerine göre sıralamanızı sağlar.

4. MusicBee

İTunes benzeri varsayılan bir cilt olan MusicBee, Apple’ın hantal müzik çalardan kendilerini kasıp kavuran insanlar için iyi olduğunu haykırıyor. Tüm büyük formatlar desteklenir, oynatma listeleri ve akıllı oynatma listeleri hesaba katılır ve siz müziği sıraya koyabilirsiniz, bu da hareket halindeyken veya parti senaryolarında olduğunuz zaman için mükemmeldir.

en iyi müzik çalar, en iyi müzik player, müzik çalar, müzik dinleme programı,
müzik dinleme programı

Mükemmel otomatik etiketleme sistemi ve iTunes’dan kütüphane-içe aktarma, ve tüm vızıltıların ne hakkında olduğunu göreceksiniz.

5. Groove Müzik

Microsoft’un güvenilir ancak çirkin eski Windows Media Player’ının tartışmalı yerine geçmesi, kod çözücü desteği ve özellikleri bulunmayan yerel Windows müzik çaları ile en iyi başlangıcından vazgeçmedi. Ancak o zamandan bu yana güzel bir şekilde ortaya çıkıyor. Ayrıca, Microsoft zaten size bu konuda çok fazla bilgi verdiğinden fazladan yüklemeye gerek duymuyor!

en iyi müzik çalar, en iyi müzik player, müzik çalar, müzik dinleme programı,

Tamam, bu yüzden Groove Müzik hala çok özellikli değil, ancak Microsoft Groove uygulaması aracılığıyla Xbox One, iOS ve Android dahil olmak üzere Windows cihazlarında senkronize oluyor ve tüm koleksiyonunuzu OneDrive’da saklayabilir, ihtiyacınız olan her yere indirmeye hazır. Son güncellemeler, artık boşluksuz çalma anlamına geldiğini ve flac, AAC ve MP3 gibi tüm ana formatları desteklediğini gösteriyor.

6. AIMP

AIMP, her şeyden biraz daha az olan bir müzik çalardır ve turuncu ve siyah tabanlı cildi, nostaljiye karışmalarına neden olur. Ayrıca, iTunes stili bölmeler yerine birden çok pencereye dayanan Winamp’a çok benzer bir yapıya sahiptir.

en iyi müzik çalar, en iyi müzik player, müzik çalar, müzik dinleme programı,
En iyi Müzik Dinleme Programları 06

FLAC dosyalarını aramakta ve oynatmakta zorluk çekmemekte ve sesi özelleştirmek için en iyilerinden biridir. Bu, basları yukarı kestirmenize ve kalbinizin içeriğindeki tizleri netleştirmenize izin verir. Radyo formatı ve müzik çalar özelliklerinin en paha biçilemez olduğu bir ses formatı dönüştürme dahildir.

En iyi Müzik Dinleme Programları listeden kesin bir numara seçmek zordur, çünkü gerçekten istediğiniz kişiselleştirme derecesine ve müziğinizi ne kadar iyi kontrol etmek istediğinize bağlıdır. Şüpheniz varsa, bunlardan bir kaçını deneyin, hangisine yerleştiğinize bakın ve sizi üzdüğünüzü bildirin.

teknik destek

Hakkında Fatih ATEŞ

İster iPhone'undaki, ister Android cihazındaki veya Windows'taki ayarlar arasında geziniyor olsun, Fatih her zaman teknolojiye düşkün olmuştur. Teknolojiye, Windows'a ve güç düğmesi olan her şeye tutkuyla bağlı olarak, zamanının çoğunu yeni beceriler geliştirmek ve teknoloji dünyası hakkında daha fazla şey öğrenmek için harcadı. Öğrendiklerini de sizlerle paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.