Dünyanın ilk Uçan Arabası ile Tanışın

teknik destek

Dünyanın ilk Uçan Arabası ile Tanışın, Teknik devi Google’ın kurucu ortağı, tabii ki, Larry Page, hava yolculuğu projelerinde yoğun bir şekilde yer alıyor.

Kitty Hawk’u Cora hava taksisini geliştirmeye destekledikten sonra yönetici, geleceğimiz olabilecek yeni bir uçan otomobilin tasarımında da yer alıyor.

Dünyanın ilk Uçan Arabası ile Tanışın

Google Larry Page, tabi ki, teknik devi Google’ın kurucu ortağı, hava yolculuğu projelerinde yoğun bir şekilde yer alıyor. Kitty Hawk’u Cora hava taksisini geliştirmeye destekledikten sonra, yönetici BlackFly uçan aracın tasarımında da yer alıyor.

Kanadalı açıcı tarafından geliştirilen bir kişi, yaklaşık 100 km / s hızda 40 kilometreye kadar gidebilmektedir. Araç bir joystick yardımıyla hareket eder ve Amerika Birleşik Devletleri’nde pilot lisansı gerektirmez.

Uçan Araba Video

https://youtu.be/kcZicU1TxXo

Buna rağmen, BlackFly kullanmadan önce eğitim almanız gerekecektir. Opener CEO’su Marcus Leng, “Bu yeni teknolojinin geliştirilmesinde bizi yönlendiren hedef güvenlikti” dedi.

Şirket, son dokuz yılda BlackFly testini gerçekleştirdiğini iddia ediyor. Bu dönemde, 160.000 kilometrede 1.000’den fazla uçuş gerçekleştirildi. Son versiyonda, sistemlerden biri arızalanırsa çalışmasını sağlamak için ön ve arka kanatlara dağıtılmış sekiz tahrik sistemi vardır.

Araç elektrik kullanır ve 30 dakikadan daha kısa sürede tamamen şarj edilebilir. Çimenli alanlardan kalkmak için geliştirilmiş, aynı zamanda sudan da bir uçuşa başlamayı başarmıştır.

BlackFly’nin ne kadarına mal olacağı konusunda hala bir bilgi yok, ama BBC’ye göre, bir SUV’un fiyatı ile karşılaştırılabilir. Kanadalı aerodinamik firması Opener’ın CEO’su Leng, “Üç boyutlu kişisel taşımacılığı demokratikleştirmek için rekabetçi fiyatlandırma sunacağız” diye açıklıyor.

Peki bunun hakkında ne düşünüyorsun? Aşağıdaki yorum bölümünde tüm görüşlerinizi ve düşüncelerinizi paylaşmanız yeterlidir.

teknik destek

Hakkında Fatih ATEŞ

İster iPhone'undaki, ister Android cihazındaki veya Windows'taki ayarlar arasında geziniyor olsun, Fatih her zaman teknolojiye düşkün olmuştur. Teknolojiye, Windows'a ve güç düğmesi olan her şeye tutkuyla bağlı olarak, zamanının çoğunu yeni beceriler geliştirmek ve teknoloji dünyası hakkında daha fazla şey öğrenmek için harcadı. Öğrendiklerini de sizlerle paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.