AnaSayfa / Blog / Oyun Destek / PUBG Lite Hesap Silme Adımları 2019

PUBG Lite Hesap Silme Adımları 2019

Herhangi bir platforma kayıt olmak çok basit ama silmek o kadar da kolay olmuyor. İşte en basit PUBG Lite Hesap Silme adımları.

Pubg oyunu son yıllarda etkinliği en çok artan ve en çok kullanıcısı olan oyunların başında geliyor. Cep telefonlarında oynanabilen Pubg oyunu fazla yer kaplaması nedeniyle cep telefonu hafızası az olan kullanıcılar tarafından kullanılamazken lite sürümünün çıkması ile bu sorun da son buldu. Ancak Pubg oyunu hem HD grafikleri hem de hikayesi sebebiyle çok fazla bağımlılık yarattığı gerekçesi ile bazı kullanıcılar tarafından hesap silme işlemi uygulanmak isteniyor. Bunun için öncelikte Pubg oyununun internet sayfasına gitmelisiniz.

Hesabınızı silmek istemenizin nedeni Ağ Gecikmesi Algılandı Hatası ise bu sorunu çözebilmeniz için PUBG Ağ Gecikmesi Algılandı Hatası makalemizi inceleyebilirsiniz.

PUBG Lite Hesap Silme

Kapatma Adımları

Oyunun internet sitesine gittiğinizde sağ üst köşeden oturum açma seçeneğine tıklayın. Bu adımın ardından Logged in as yazan bölüme giriş yapın. Sonrasında karşınıza delete account yazısı çıkacak. Bu aşamada delete yazısına tıkladığınızda hesap silme işleminiz tamamlanmış olacaktır.

Hesap Silme Linki

Eğer Pubg oyununun sayfasına cep telefonunuzdan giriş yapacaksanız bu işlem bilgisayara göre daha zor olacağı için sayfayı bulmak da zorlaşacaktır. Bu nedenle https://lite.pubg.com/tr/ linkine tıklayarak da direkt olarak oyunun sayfasına gidebilirsiniz.

PUBG Lite Hesap Silme Bağlantısı
PUBG Lite Hesap Silme Linki

Oyun Hesabının Silinmesi İçin Bilinmesi Gerekenler

Oyundaki hesabınızı sildiğiniz anda tüm veriler sistemden silineceği için oyun hesabınıza bir daha ulaşamazsınız. Oyuna gerçek para harcasanız dahi bu paraları geri alamazsınız. Bu nedenle hesabınızı silmeden önce dikkat etmeli ve bunları göz önünde bulundurmalısınız. Ayrıca hesabınızı tamamen silseniz dahi topluluklarda yaptığınız sohbetler silinmeyecektir.

Sosyal Medya hesaplarında Hesap silme işlemini yaptıktan sonra belirli bir süre hesaba giriş yapmadığınız zaman verileriniz silinir. Ancak bu oyun için durum aynı değil. Hesabınızı sildiğiniz an bütün verileriniz kalıcı olarak silinecek ve tekrar ulaşamayacaksınız. Hesabınızı silmeden önce merak ettiğiniz farklı bir durum varsa bunu yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz. Kısa sürede sorunuza yanıt olmaya çalışacağız.

Hakkında Fatih ATEŞ

Merhaba Ben Fatih 1988 Erzincan doğumluyum. Kırıkkale Meslek Yüksek Okulu’nda Bilgisayar Programcılığı mezunuyum ve özel bir şirkette çalışıyorum. Bu Sayfada yazdıklarım, çalıştığım şirketinde katkılarıyla kişilerin en fazla yaşadıkları sorunlar hakkında bilgi sahibi olarak hazırlanmıştır. Amacım bunları size görsel dokümanlarla sunmaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.